måndag 20 augusti 2012

Hösten 2012

När det knappt inte längre går att bada och vi lite motvilligt längtar efter att gå i en snygg ylletröja med skinnjackan över är det verkligen på tiden att vi kollar in hur vi ska matcha höstens svabb!
Lika spännande varje år, för visst är det väl så att den gamla skolårsräkningen fortfarande sitter i och man tänker att det nya året börjar när löven byter färg? Så vad är inte mer härligt än att gotta sig i en ny färg och en lite skarpare frisyr?En stil som kommer starkt i höst är blandningen feminin militär mixad med cowboystilen, vilket vi också har märkt inom klädmodet för i höst. Färger som choklad och karamell blir skitsnyggt tillsammans med lugg. Såklart har vi de ursnygga röda färgerna som jag som frisör bara älskar att sätta i håret på mina kunder.
Vill ni blondiner fortfarande inte go dark? Lugn, ni har fantastiska färger att välja mellan där mjuka honungsliknande färger tar täten. Skaffa en hårdare klippning där 60-talet känns spännande igen och de korta frisyrerna framhäver karaktären i våra ansikten.

Sen har vi dramatiska looken som inte alla vågar sig på, den är skapad utifrån en mörkare stil där det är vanligast med korta, väldigt skarpa klippningar.Här är det inte bara svart och blåsvart som gäller utan mörkare brun och även mörka röda färger passar alltid en rebell!Inspiration till männen

Emme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar